Conditietraining Haditra

De condities (weer, sneeuwhoogte e.d.) heb je niet in de hand, maar je eigen conditie wel! Daar kun je aan werken door mee te doen met “Haditra”, de Haagse dinsdagavond training. Elke dinsdag van 18:30 tot 19:45 uur, 10 maanden per jaar (juli - augustus zomerstop), met trainster Mirjam.

Het is een pittige training maar er wordt wel rekening gehouden met niveauverschillen. De training is gericht op sterke spieren, met fitness oefeningen, en algemene conditie (duurvermogen). De training wordt gedaan in en vanuit de Passchalisschool in de Bisschopsstraat 4 in Den Haag (Benoordenhout). In de praktijk trainen we vooral buiten, in bijv. het Haagse Bos of landgoed Clingendael. Bij slecht weer of voor grondoefeningen gebruiken we de gymzaal van de school en we kunnen er omkleden en douchen.

De deelnemers van de training dragen gezamenlijk de kosten van trainer en zaal. Wij zijn een enthousiaste groep. Informeel en gezellig; en tegelijkertijd trekken we er flink aan. Dit jaar bestaat Haditra 40 jaar. Over de lustrumactiviteiten zal nog apart worden bericht. Voor verdere informatie kun je terecht bij: Marco Boerlage, 070 3543 923 of 06 3076 3974 of m.boerlage@hetnet.nl.