Activiteiten overzicht

Klimsport

Klimmen is voor iedereen. Ga mee klimmen in de hal of schrijf je in voor een gevorderdenweekend in de rotsen in de buurt van Nederland.

Kijk in het overzicht waar en wanneer we gaan klimmen.

Overzicht klimactiviteiten

Jeugdklimmen met de regio

Ben je onder de 18 en houd je van klimmen en boulderen? Of zou je het graag eens willen proberen?

 

Zoek deze activiteit op in de agenda

Wat leuk dat je interesse hebt in de jeugdklimactiviteiten van de NKBV regio Haaglanden. Je kunt met ons meedoen op een van de klimzondagen of mee op weekend-klimkamp. De klimzondagen houden wij in een van de boulder- of klimhallen in Den Haag. Tijdens het klimkamp klimmen we buiten in de rotsen. We gaan naar de Belgische Ardennen en slapen in een berghut (de Chaveehut of de HerBerg) of op een tentenveldje in de tent.

Door corona hebben de activiteiten stil gelegen, maar ze zullen waarschijnlijk in oktober weer gaan starten. We vinden het leuk om jou erbij te hebben! Je kunt per activiteit meedoen, je hoeft je dus niet in te schrijven voor de hele reeks. Deelname aan een dagactiviteit kost 5,00 euro, dit is inclusief de entree tot de hal, maar exclusief de eventuele materiaalhuur. Kosten voor het klimweekend zijn 50,00 euro, inclusief materiaalgebruik, overnachting, avondeten en 1x lunch.

Enthousiast geworden? Mail dan naar jeugd@nkbvhaaglanden.nl of klimcoordinator@nkvbhaaglanden.nl en blijf op de hoogte van de activiteiten.

Klimweekenden

Van februari tot en met begin december kan je met ons mee om gezellig te gaan klimmen in de klimgebieden in Belgie, Duitsland en soms Frankrijk.

Zoek deze activiteit op in de agenda

 

Iedereen gaat mee om te klimmen op zijn of haar eigen niveau. Omdat de klimweekenden in principe niet het karakter van een cursus hebben, moet je basale touwtechnieken beheersen, zoals die wordt aangleerd in de cursus outdoor voorklimmen

Op de klimweekenden zijn alle regioleden welkom die zelfstandig kunnen voorklimmen (niveau KvB OV). Er wordt geen instructie gegeven of nageklommen met een instructeur.

Meer informatie:
Voor vragen of meer informatie email naar: bestuur@nkbvhaaglanden.nl