Lezing Pacific Crest Trial + Lichtgewicht hiken en lange afstandwandelen

Lezing Pacific Crest Trial + Lichtgewicht hiken en lange afstandwandelen

Vindt plaats op

Lezing van Lian en André over lichtgewicht hiken en lange afstandwandelen met hun ervaringen (en boek) over de Pacific Crest Trail.

Lian en André zijn ultra lange afstand wandelaars met 30 jaar ervaring. Onlangs hebben ze de 4600 km lange Pacific Crest Trail uitgelopen en waren sprekers op de NKBV Bergsportdag. Met de PCT als voorbeeld, met prachtige beelden en verhalen, delen ze hun kennis over (ultra) lichtgewicht wandelen. Deze kennis kan op alle lange afstand wandelingen toegepast worden en geeft inzicht in een totaal andere manier van wandelen, die je veel meer plezier kan geven op je eigen tochten.

Aansluitend is om 16.00 voor geïnteresseerden de mogelijkheid is om uitgebreid vragen te stellen. Tijdens de workshop kan je o.a. je advies krijgen over je eigen materiaal die je mee kan nemen. Of je kan vragen stellen over de voorbereiding van je eigen lange afstand tocht. Voor de workshop is plaats voor 20 man, aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen.

“Een half jaar met drie onderbroeken” is de titel van hun net uitgegeven boek. Het staat vol avonturen die ze tijdens de Pacific Crest Trail hebben ervaren. Met alle tips en tricks voor lichtgewicht lange afstandswandelen (en de voorbereiding daarvan). Geinteresseerden kunnen na de lezing het boek inzien en desgewenst (wel of niet gesigneerd) aanschaffen.

Praktische info::

  • Lezing:       14.00 tot 15.30 uur (inschrijven niet nodig, max 150 deelnemers)
  • Workshop: 16.00 tot 16.30 uur (inschrijven gewenst via onderstaande link, max 20 deelnemers)
  • Inloop:        vanaf 13.30 uur
  • Locatie:      Centrale bibliotheek Den Haag, Spui 68, Den Haag (Studio B)
  • Kosten:      Gratis
  • Drinken:     Het is mogelijk op eigen gelegenheid wat te drinken.