Regioweekend!

Regioweekend!

Vindt plaats op tot en met

Met alle regioleden naar de Ardennen!

Begin september organiseren we jaarlijks een regioweekend met daarin diverse activiteiten voor klimmers en niet klimmers. We hebben ook dit jaar de Steenbokhut in Mozet (ook wel Samsonhut genoemd) gereserveerd voor twee nachten. We zijn op vrijdag welkom vanaf 18 u. De meesten van ons zullen  er op vrijdag heengaan, maar als je liever op zaterdag komt is dat ook goed.

Ook voor dit jaar hebben we weer een aantal leuke activiteiten op de planning staan, waaronder:
- GPS workshop.
- Wandeling onder begeleiding van (aspirant) IML.
- Bezoek aan bierbrouwerij in de omgeving.
- Boogschiet wokshop.
- De Regio Klimquiz.
- Natuurlijk ook gewoon lekker klimmen in Mozet, Beez of Grand Malades.

Omdat er bij dit weekend altijd sprake is van veel verschillende vertrektijden en onderlinge afspraken wordt er geen centrale carpool geregeld. Dit moet door de deelnemers zelf geregeld worden. Contactinformatie van de deelnemers volgt per mail, een kleine week van tevoren.

Kosten voor deelname bedragen 30 euro.

De Steenbokhut is gelegen in de pittoreske Samsonvallei, achterin restaurant-hotel “Au Moulin”, Chaussée de Gramptinne 10, 5340 Mozet. Er is slaapplaats voor 24 personen, 2 grote stapelbedden van 12 personen. Matrassen zijn er, die hoef je dus niet mee te brengen, een slaapzak wel. Degenen die liever in een tent overnachten of geen plek meer kunnen bemachtigen in de hut kunnen kamperen in een aangrenzend weiland.

Contactpersoon: Ronald van Leeuwen