Even Voorstellen...

Terug
Om de berg- en wandelspirit er in deze tijden in te houden, heb ik mezelf vorig jaar getrakteerd op een lidmaatschap van de NKBV. Het was al zo’n 20 jaar geleden dat ik lid was, vermoedelijk nog in het tijdperk van de Gulden.

Eind jaren ’90 en begin 2000 heb ik wat huttentochten en cursussen met de, destijds nog, NBV gedaan. Daarvoor ook regelmatig naar de Alpen, als kind, tiener en toen als jong volwassene met de bergsportvereniging. Mooie bergen gezien, mooie avonturen beleefd.

Daarna ontstond mijn liefde voor Groot-Brittannië en sinds die tijd ga ik jaarlijks naar de bergen van GB. Soms doen de bergen zich voor als heuveltjes, maar als ik een uurtje later in de mist en regen verder ploeter, zijn het weer reusachtige bergen waar ik van af geblazen word. De sfeer, de natuur, de ruimte die ik daar ervaar, vind ik heerlijk. Ook in Scandinavië kom ik trouwens graag.

De laatste jaren krijg ik meer en meer behoefte om terug naar de Alpen te gaan. Door de Corona-tijd is dat er vorig jaar helaas niet van gekomen. En dus ben ik erg blij met de Hoogtelijn, plaatjes kijken is ook leuk :-).

Ik ben opgeleid tot journalist en vind het fijn om mij in het dagelijks leven bezig te houden met tekst en taal. Ook wilde ik graag als vrijwilliger betrokken zijn bij de NKBV. Zodoende ben ik via Paul terecht gekomen bij Ronald. De afgelopen weken heeft hij mij via Skype een beetje wegwijs gemaakt aan de achterkant van de nieuwe site. Ook heb ik al kennisgemaakt met wat andere regioleden. Leuk!

Ik verheug mij op de wandeling in maart, op live ontmoetingen en natuurlijk op het wandelen in de bergen.

Jullie input en ideeën zie ik graag tegemoet!

Hartelijke groet,

Naomi