Vacatures NKBV Haaglanden

Vacatures NKBV Haaglanden

Vacatures NKBV Haaglanden

Wij zijn als regio Haaglanden één van de meer actieve regioverenigingen van de NKBV. Een vereniging kan echter niet bestaan zonder een actieve club vrijwilligers die het leuk vindt om met elkaar activiteiten te organiseren.

Wil je actiever betrokken zijn bij onze bergsportvereniging en woon je in het postcode-gebied 2200 t/m 2899? Dan zijn we op zoek naar jou! Zie jij mogelijkheden om een rol te vervullen binnen één van de bestaande commissies? Of heb je je juist ideeën of aanvullingen voor activiteiten? We zijn als vereniging continu op zoek naar vernieuwing en er is altijd ruimte voor leden die actiever betrokken willen zijn. Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met: voorzitter@nkbvhaaglanden.nl

Concreet zijn we op dit moment op zoek naar twee bestuursleden: een klimcoördinator en een algemeen bestuurslid. Verder zouden commissieleden en andere hulp op de volgende gebieden erg welkom zijn.

Boulderen

Boulderen is de snelst groeiende tak van de klimsport, zowel indoor als buiten op rots. We zouden daar, als regio, graag meer mee willen doen. Heb jij een passie voor boulderen en lijkt het je leuk om buitenactiviteiten te organiseren voor boulderaars? 

Ondersteuning klimmen

Regio Haaglanden organiseert jaarlijks een hoop klimactiviteiten zoals jeugdweekends, instructiedagen en klimweekends voor gevorderden. In de organisatie daarvan is extra praktische ondersteuning van harte welkom! Denk hierbij zowel aan het regelen van weekends als aan de planning van activiteiten het jaar door.

 Wandelen/hiking

Op dit moment organiseert onze regio weinig voor wandelaars. We zouden graag ons aanbod aan activiteiten op dat gebied willen vergroten. Daarom komen we graag in contact met enthousiaste wandelaars die geïnteresseerd zijn in het opzetten van hiking als regio-activiteit.

 Depot

De regio heeft een depot in Rijswijk waar klimspullen en kampeerbenodigdheden worden opgeslagen. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om te helpen bij het beheer daarvan.

Website

Binnen de landelijke NKBV-site hebben alle regio’s een eigen website. Dit is ons belangrijkste platform voor communicatie naar leden in de regio. Voor het bijhouden van de website en het afstemmen van IT-kwesties met het hoofdkantoor zoeken we een websitebeheerder.

 Lezingen/evenementen

Het organiseren van lezingen en andere evenementen op het gebied van bergsport is iets waar we graag meer aandacht aan zouden willen besteden. Input en hulp van mensen met leuke ideeën en organisatietalent zou daarom erg welkom zijn.