Vacatures NKBV Haaglanden

Vorige

Wij zijn als regio Haaglanden één van de meer actieve regioverenigingen van de NKBV. Een vereniging kan echter niet bestaan zonder een actieve club vrijwilligers die het leuk vindt om met elkaar activiteiten te organiseren.

Wil je actiever betrokken zijn bij onze bergsportvereniging? Dan zijn we op zoek naar jou! Zie jij mogelijkheden om een rol te vervullen binnen één van de bestaande commissies? Of heb je je juist ideeën of aanvullingen voor activiteiten? We zijn als vereniging continue op zoek naar vernieuwing en er is altijd ruimte voor leden die actiever betrokken willen zijn. Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met bestuur@nkbvhaaglanden.nl

 

Concreet zoeken we versterking op de volgende gebieden:

 

Bestuur

Het bestuur van regio Haaglanden bestaat uit vijf personen die voor een termijn van drie jaar gekozen worden (daarna is herverkiezing mogelijk). Als bestuurslid faciliteer je de activiteiten van de commissies en de initiatieven van andere vrijwilligers en denk je na over nieuwe manieren om leden bij de regio te betrekken.

We zijn op dit moment op zoek naar twee nieuwe bestuursleden.

 

Boulderen

Boulderen is de snelst groeiende tak van de klimsport, zowel indoor als buiten op rots. We zouden daar, als regio, graag meer mee willen doen. Heb jij een passie voor boulderen en lijkt het je leuk om buiten-activiteiten te organiseren voor boulderaars? Neem dan contact op.

 

Ondersteuning klimmen

Regio Haaglanden organiseert jaarlijks een hoop klimactiviteiten zoals instructiedagen en klimweekends voor gevorderden. In de organisatie daarvan is extra praktische ondersteuning van harte welkom! Denk hierbij zowel aan het regelen van weekends als aan de planning van activiteiten het jaar door.

 

Opleidingscommissie

Heb je veel klimervaring en vind je het leuk om jouw kennis op beginnende klimmers over te brengen? Ben je een ervaren kliminstructeur en vind je het leuk om een opleiding verder vorm te geven en mensen in hun opleidingstraject te coachen en begeleiden?

Binnen onze regio draagt de Opleidingscommissie zorg voor het mogelijk maken van klim-instructie door het opleiden van Sportklimbegeleiders en Sportkliminstructeurs. We zijn op zoek naar meer leden voor deze commissie.

 

Wandelen/hiking

Als regio zouden we graag ons aanbod aan activiteiten voor wandelaars willen vergroten. Daarom komen we graag in contact met enthousiaste wandelaars die geïnteresseerd zijn in het verder opzetten van hiking als regio-activiteit.

 

Eigen initiatief

De regio is er voor de leden en door de leden, heb je een leuk idee, initiatief of iets anders en je wilt het in samenwerking met of in de regio organiseren?