Contact

Vragen of opmerkingen? Mail de contactpersoon (zie onder) of mail bestuur@nkbvhaaglanden.nl

Bestuur:

Voorzitter Paul Coppens voorzitter@nkbvhaaglanden.nl
Secretaris Ronald van Leeuwen secretaris@nkbvhaaglanden.nl
Penningmeester Jorrit Nijhuis penningmeester@nkbvhaaglanden.nl
Klimcoördinator Aicha Hockx klimcoordinator@nkbvhaaglanden.nl
Algemeen bestuurslid Jeroen van der Burg Jeroen.vanderBurg@outlook.com

Bankrekening: IBAN code NL53 INGB 0005 4955 71 ten name van NKBV regio Haaglanden.

Depot: Deze bevindt zich in een kelderbox onder de Clavecimbellaan 120/134 in Rijswijk. De meeste bestuursleden hebben een depotsleutel.

Even voorstellen: Voorzitter Paul Coppens

De overweldigende natuur, de rust en de fenomenale uitzichten. Bergen hebben mij altijd al getrokken. Van een fysieke uitdaging ben ik ook niet vies, dus of het nu sportklimmen, alpiene tochten, tour skien, ijsklimmen, huttentocht of trailrun is; Ik ben allround bergsporter.

En wat is er dan nog leuker om dat binnen een vereniging met gelijkgestemden te doen; Zoals gezellige klimweekends met een kampvuur, waar onder het genot van een pint mooie verhalen gedeeld worden en plannen voor nieuwe klimavonturen gemaakt worden. Dat trekt mij in de NKBV. Door daar actief aan bij te dragen in de regio en door ook te schakelen tussen de regio’s en de landelijke NKBV krijg ik als voorzitter de vele facetten van de vereniging mee en zet mijn kennis en ervaring voor de regio in.

Penningmeester Jorrit Nijhuis

Als penningmeester stel ik de begroting op en houdt ik de inkomsten en uitgaven bij van de activiteiten die we als NKBV Haaglanden organiseren. Daarnaast draag ik als bestuurslid natuurlijk bij aan het reilen en zeilen van de regio.

Ik ben na 15 jaar nog steeds superenthousiast over de veelzijdigheid en uitdagingen van de klim- en bergsport. Vooral ben ik actief binnen het sportklimmen en boulderen, maar ik houdt net zoveel van (berg)wandelen en alpinisme.

Het buitenklimmen heb ik geleerd tijdens een cursus in Oostenrijk maar vooral bij de regio Haaglanden tijdens (instructie)weekenden. De klimweekenden die we organiseren zijn een fantastische manier om te genieten van het rotsklimmen, het buiten zijn en de gezelligheid van de fanatieke en minder fanatieke outdoor liefhebbers in de regio.

Secretaris Ronald van Leeuwen

Ik ben Ronald van Leeuwen. Een enthousiaste klimmer die graag de bergen in gaat om te klimmen of voor een mooie wandeltocht en natuurlijk om te genieten van de mooie natuur.

Als bergspotter ben ik redelijk allround ik vind het leuk om een weekend te gaan klimmen in België of Duitsland maar ook een mooie alpine tocht trekt mij.

Als secretaris vind ik het leuk om dingen te regelen voor de regio en te kijken hoe we ook in de toekomst leuke activiteiten kunnen organiseren.

Klimcoördinator Aicha Hockx

Als klimcoördinator, maak ik de planning voor de klimweekends die we organiseren.

Jaren geleden heb ik als klimmer zelf instructie outdoor voorklimmen gevolgd bij onze regio en ik ben daarna vaak mee gegaan met gevorderden-weekends.

Het was voor mij een erg goede manier om meer vertrouwd te raken met rotsklimmen. Met deze rol in het bestuur kan ik er (hopelijk) voor zorgen dat andere leden net zo’n positieve ervaring aan hebben.